12. Dan građevinara na sajmu SASO s temom okruglog stola

“URBANO PLANIRANJE I PROMET”

Poštovani članovi

čast nam je pozvati Vas na 12. Dan građevinara koji se održava pod okriljem 23. Međunarodnog sajma SASO, u srijedu, 23.10.2017sa početkom u 12.30 sati u Spaladium areni.12. Dan građevinara održava se u suorganizaciji  Udruge građevinskih inženjera Split (UGIS), Fakulteta FGAG i Grada Splita.

Dan građevinara obilježiti će okrugli stol s vrlo aktualnim temama koje se tiču života i rada u gradu Splitu.

Okrugli stol u organizaciji UGIS-a je “URBANO PLANIRANJE I PROMET” sa početkom u 12.30!
Pridružite nam se u stručnoj raspravi sa svojim idejama i prijedlozima kako bi donijeli konstruktivne zaključke.
Već dvadesetak godina, otkada je s radom prestao Urbanistički zavod Dalmacije, ne provodi se sustavno planiranje razvoja grada i potrebne infrastrukture. Jedno od područja (ne)planiranja čije posljedice osjećaju svi građani i posjetitelji jest promet. Svjedoci smo nedovoljnog planiranja i ulaganja u razvoj prometnog sustava te pokušaja saniranja problema parcijalnim „privremenim“ rješenjima što za posljedicu ima sve teže funkcioniranje grada i pad kvalitete života. Stoga ovom temom želimo ukazat na važnost postavljanja ciljeva, planiranje, upravljanje i kontrole prometnog i ostalih sustava.
Svojim članovima smo omogućili  besplatnu ulaznicu za prisustvovanje na 12. danu građevinara, te smo omogućili i poslovnu ulaznicu za ostale dane sajma SASO 2019.